Punctul 0

Sunt Erica si m-am (re)nascut la 27 de ani. Mai exact, acum o luna si noua zile trecute fix. Punctul 0 – un dar care mi-a fost oferit cand aveam cea mai mare nevoie. De-atunci, ma reconstruiesc. Zi de zi, cate un pic, altfel decat am fost, la fel cum nu am fost si ar fi trebuit sa fiu. Si pentru ca inima imi bate cu putere de fiecare data cand scriu, de emotie, de drag, de furie, de dor, de tristete, de rau, de bucurie, de drag… scriu.

Cred cu tarie in vise, in oameni, in dorinte, in ceea ce simt, in emotii, in lucruri bune. Cred in viata. Scriu despre viata, crezand cu tarie ca in acest fel, o simt mai frumoasa, mai adevarata. Cred in fericire. Scriu despre fericire, crezand cu tarie ca in acest fel, ii dau o forma mai palpabila, din mine, in mine. Cred in scris. Scriu pentru ca asta ma face fericita, pentru ca ma linisteste, pentru ca ma vindeca, pentru ca sunt dependenta de cuvinte, de jocurile si emotiile pe care ele le provoaca.

Scriu pentru oameni care cred cu tarie in vise, in oameni, in dorinte, in ceea ce simt, in emotii, in lucruri bune. Dar mai ales, scriu pentru oameni carora nu le mai este frica. Pentru ca si mie imi era si imi mai este frica, uneori. Si-atunci scriu.

1391458_10151668512742307_187173915_n

Advertisements

Sade, dis-moi....

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s